Suntem o companie de consultanţă românească înfiinţată în 2004. Oferim firmelor româneşti şi străine soluţii competente, competitive şi creative cu aplicabilitate în arii precum managementul deşeurilor, managementul calităţii, managementul mediului, managementul sănătăţii și securităţii ocupaţionale, managementul situaţiilor de urgenţă şi managementul afacerii.

Lucrăm pentru companii locale şi multinaţionale din România şi participăm la proiecte multidisciplinare coordonate de partenerii noştri internaţionali.

Suntem o companie de consultanţă profesională, responsabilă, flexibilă, deschisă şi inovativă, pentru care succesul se măsoară în funcţie de soluţiile viabile propuse clienţilor noștri, şi nu de numărul serviciilor vândute.

Le recomandăm clienţilor soluţiile cele mai convenabile şi mai puţin costisitoare, ne mobilizăm în cel mai scurt timp posibil și punem la dispoziţie echipe de consultanţi experimentaţi, capabili să realizeze lucrări de o calitate ireproşabilă.

Priorităţile noastre sunt onorarea tuturor obligaţiilor faţă de clienţi, cu stricta respectare a cerinţelor acestora şi a termenelor limită, continua îmbunătăţire şi diversificare a serviciilor pe care le oferim, sub guvernarea unui sistem de management al calităţii, şi încheierea de parteneriate cu parteneri externi capabili să susţină şi să completeze eforturile noastre.